29 Ekim 2019 Salı

Araç Kiralama Koşulları - Denizli Araç Kiralama Koşulları


DENİZLİ ARAÇ KİRALAMA

Ege bölgesinin birkaç büyükşehrinden biri olan Denizli, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlamaktadır. Son dönemde uçak bileti ile otobüs bileti fiyatlarının artması ile beraber havayolunun kullanımının artması Denizli’de de etkisini göstermiştir. Havayolu vasıtası ile şehre gelen kişilerin şehir içi ulaşım için izledikleri ilk yöntem ise Denizlide araç kiralama olmaktadır. Sıkışık toplu taşımalardan veya belirli tarifeler ile çalışan vasıtalar ile yolculuk yapmak istemeyen ziyaretçiler Denizli rent a car firmamızın kapısını çalmakta, hizmetlerimizden yararlanmaktadır. Bu sayede şehri; herhangi bir ulaşım yolunu veya otobüsler için bilet arayarak değil debireysel  kullanımda olan bir araçla keşfetmektedirler. Denizli gibi büyük bir şehirde toplu taşıma kullanmak oldukça mesai harcayan ve şehrin nüfusu göz önüne alındığında da kalabalığa maruz bırakan bir hali ortaya çıkarmaktadır. Bundan kaçmak isteyen ister ziyaretçi ister ise yerli kişiler Denizli araç kiralama hizmetlerine yönelmektedir.Denizli rent a car araç kiralama hizmetinde lider konumda olup güvenilir hizmet sunan kurumsal bir firmadır.
Akdeniz bölgesi ile Ege Bölgesi arasında kalan Denizli ili; alışveriş, doğa ve tarihsel olarak oldukça zengindir. Toprakların antik Yunan dönemine kadar giden tarihi ile beraber birçok kültürel mirasa da ev sahipliği yapmaktadır. Bu yönü ile tatil dönemlerinde ziyaretçi akınına uğramaktadır. Denizli’nin göz bebeği olan Pamukkale UNESCO tarafından Dünya Mirası listesine alınmıştır. Bunun sebebi ise içerisinde bulunan Hierapolis Antik Kenti, Antik Tiyatro ve travertenler gibi kendine has güzelliklerdir. Bu güzellikler her yıl binlerce kafile turisti ülkemize çekmekte, ülke ekonomisine de fayda getirmektedir. Denizli’ye gezmeye gelen kişilerin bu gibi birçok alanı ziyaret ederken toplu taşıma kullanması masraflı olacağı gibi oldukça yorucu da olacaktır. Bunun için Denizli araç kiralama firmamızdan  araç kiralayarak daha rahat bir gezi yapmak daha yararlıdır.
Denizli araç kiralama firmamızdan rent a car hizmeti almak için sahip olmanız gereken tek şey B tipi ehliyettir. Bu şartı sağladıktan sonra sunulan yüzlerce çeşit arabadan birine istediğiniz süre boyunca sahip olabilirsiniz. Bu araçlar ile beraber şehri; belirli bir otobüs saat aralığını takip etmeden, boş taksi aramadan veya yaya şeklinde yolculuğa uzunca vakit harcamadan gezebilirsiniz. İnternet üzerinden veya telefon ile iletişime geçerek firmamızdan daha fazla detayı öğrenebilir, kullanmak istediğiniz aracı çabukça elde edebilirsiniz.


Araç Kiralama Koşulları
Denizli Myra Rent a Car Kiralama Şartları Bilgilendirme Metni:
1.Sürücü yaşınız  En Az 21 olması gereklidir.
Sigorta Poliçelerinin zorunlu kıldığı şartlar gereğince Myra Rent a Car’dan ekonomik bir araç kiralayabilmek için en az 21 yaşını doldurmuş olmanız gereklidir. Orta ve Üst sınıf araçları kiralayabilmek için ise 25 yaş alt sınırımızdır. Lüks ve VIP Sınıftaki araçlar için en az 28 yaşında olmanız gerekmektedir.
2. Ehliyet süresi Şartı
Ekonomik, orta sınıf ya da üst sınıf bir araç kiralamak isteyenler en az 2 yıllık ehliyete sahip olmaları gerekiyor. Fakat lüks veya VIP Sınıftaki araçlar için bu süre 3 yılı doldurmuş olmalısınız.
3. Ek sürücü (Kiralayan Kişiden Başkasının Aracı Kullanabilmesi)
Kiralanan herhangi bir araç birden fazla kişi tarafından kullanılabilir. İkinci ya da ek sürücünün kiralama öncesinde mutlaka bildirilmiş olması ve kiralama kontratına işlenmesi gerekir. Ek Sürücü için Ek ücretlendirme talep edilebilir. Ek sürücünün de kesinlikle ana sürücü için belirtilen yaş ve ehliyet şartlarına uygun olması gerekmektedir.
4. Araç Kiralamada Kilometre Sınırı
Kiraladığınız aracın ücretine dahil olan kilometre sınırı Gün Başına 200 kilometre olarak belirlenmiştir. Araç sınıflarına göre değişiklik gösterebilir. Belirtilen Km’nin aşılması halinde kilometre başına 50 kuruş kilometre aşım ücreti uygulanabilir.

Yazının Devamı İçin Tıklayınız.
 https://g.page/myra-car-rental?share



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder