17 Eylül 2019 Salı

Denizli Rent a Car Hizmeti

Profesyonel Oto Kiralama Hizmetiyle Tanışın

 Kırsal kesimde veya şehir içinde kullanabileceğiniz bütün araç seçenekleri firmanın filosunda yer alıyor. Ayrıca toplu taşıma araçları da filoda yer alıyor. Oto kiralama hizmetinde çözüm odaklı hareket eden şirket, kiraladığınız aracı adresinize getiriyor. Araçlar her zaman temiz bir şekilde teslim ediliyor. Kiralanan araçlar kaskoludur. Ayrıca ikinci şoför seçeneği de sözleşmeye eklenebilir.

 Araç kullanımı konusunda dikkat edilmesi gereken kurallar vardır. Amaç dışı kullanılan araçlar geri alınmaktadır. Ayrıca ticari amaçla veya kanun dışı amaçla araç kullanıldığında sözleşme geçerliliğini yitirmektedir. Kötü kullanıldığında firma aracı geri alabilmektedir. Huzurlu bir tatil geçirmeniz için araç kullanım kurallarına dikkat etmelisiniz.



 Araç kiralama süresi müşterinin isteğine bağlıdır. Günlük, aylık veya yıllık kiralama seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Kiralama süresi ve günlük kiralama fiyatı, rent a car sektöründe fiyatı belirleyen unsurlar içerisinde yer alıyor. Firma zaman zaman kampanyalı kiralama hizmeti sunuyor.



https://denizlirentacarblog.wordpress.com/2019/09/17/galerium-ucuz-arac-kiralama-merkezi-denizli-rent-a-car-sektorunde-fark-yaratiyor/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder