9 Eylül 2019 Pazartesi

Rent Kasko, Kasko Fiyatları, Kasko Neleri Kapsar, Rent a car Kaskosu Hakkında, Kasko Sigortası

Rent a car Kaskosu alkolsüz ve ehliyetinizin 2 yılı doldurmuş olması durumunda aracın hasarlarını güvence altına almak için kullanılan güvence teminatıdır. Rent a car kaskosu bulunan aracı kiraladığınız zaman güvenli bir şekilde kiralama sürecini güvenli hale getirebilirsiniz. Rent a car kaskosu araca ve araç içerisindeki kişilerin güvencelerinin teminatır. Araca gelen hasarı muafiyet bedeli dışında kalan bedeli kapsar. Kazaya karışan diğer araçların hasarlarını kapsamaz.





Rent a car Kasko Muafiyeti nedir?


Kasko sigortası firmaları kiralık olarak kullanılan araçların olası hasar durumlarına karşı güvenceye almak için uygulanan bir kasko sigortası poliçesidir. Rent a car Kaskosunda muafiyet Araç bedelinin %5 - %10 arasında muafiyet adı altında, araç kasko bedelinin bu oranlardaki kısmını hasar oluşması durumunda kesintili olarak araç sahibine ödemektedir.

Yani; 100 bin tl kasko bedeli olan bir araçta eğer %5 muafiyetli kasko sigortası mevcut ise 5 Bin TL ye kadar olan hasardan dolayı doğan masrafları karşılamamaktadır.

Rent a car Kaskosu Zorunlu Mu?


Rent a car kaskosunun yasal olarak bir zorunluluğu yoktur. Araç Kiralama Firmaları inisiyatifine bağlıdır.

Kasko Olmazsa ne olur?

Kasko Devreye Girmesi için Hangi Şartlar Geçerlidir?

Kiralanan araçta rent a car kaskosu bulunuyorsa poliçenin devreye girmesi için araç sürücüsünün alkolsüz olması, sürücü belgesinin en az iki yıllık olması ve kaza raporunun tutulması zorunludur.

Hasar Durumlarında İkame Araç Hizmetini Kapsar mı ?

Rent A Car Kasko Poliçelerinde ikame araç teminatı bulunmamaktadır. Ek teminat ile ikame araç alabilirsiniz.
Rent a Car Kasko Hakkında Ayrıntılı Bilgi için; Denizli Rent a car Kasko Şartları


Full Kasko Ne demek?


Full kasko rent a car kaskosundaki %5-%7 arasında değişen muafiyet bedellinin sürücüye aksettirilmeden karşılanmasıdır. Küçük hasar veya mini hasar kaskosu olarak da adlandırılmaktadır.

Mini hasar kaskosunda cam kırılması, lastik patlaması veye diğer küçük hasarlar onarılmaktadır.

Kaza Durumlarında Aracın İş Kaybını Rent a Car Firmasına Kasko Öder mi?

Kullanım Gelir Kaybı Teminatının alınmasıyla kazaya uğrayan aracın çalışmadığı günler   teminat dahilinde değildir. Bu sebeple Bilge Rent a Car İş gücü kaybını müşteriden talep edebilir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder